• Keukens bij Belmar
  • Keukens bij Belmar
  • Keukens bij Belmar
  • Keukens van Belmar
  • Keukens van Belmar
  • Badkamers van Belmar
  • Badkamers van Belmar
  • Häcker 5090 Designglas briljantwit
  • Villeroy en Boch Line Deco*
  • Häcker 6000 GL Polarwit matlak
  • Villeroy en Boch Line Art*
  • Häcker 5080 GL Eiken-terra gefineerd
  • Villeroy en Boch Line AV*

Review

Uw review is belangrijk voor ons. Geef uw waardevolle review.
Hier zijn wat voorbeelden van onze klanten:

Ook na ca. 4 jaar nog steeds een TOP-Service! Eén kunststof onderdeel van de carrousel functioneerde niet meer 100% , onder service vervangen!
 
Datum van review: 24 maart 2017
Gepost door: Edwin de Ruiter
Dankzij de vakkennis van Marco van Belmar, een complete badkamer en 2 aparte toiletten binnen ons budget samengesteld. Alles van ons verlanglijstje was haalbaar zoals Sunshower, stortdouche, nieuw plafond met inbouwspots, de juiste tegels, cv element en op tijd en compleet geleverd. Zonder problemen door Arie Erkelens volledig gestript, leidingen gevreesd en alles binnen 11 werkdagen opgebouwd. Bedankt mannen
 
Datum van review: 17 oktober 2016
Gepost door: Peter en Tanja Duppen
Top bedrijf met kennis van zaken!

Bij Belmar nemen ze de tijd voor je en geven ze je een goed en eerlijk advies.
Na een rondleiding in hun prachtige showroom waar de nieuwste producten staan opgesteld heeft Arja de Groot voor ons een eerste opzet gemaakt.
Op ons tweede bezoek kregen we een 3D tekening gepresenteerd waarin aan alles gedacht was.
Meedenken met de klant en kennis van zaken, voor ons was de keuze dan ook snel gemaakt.
Een paar maanden later is onze keuken vakkundig en met uiterste zorg geplaatst door monteur Leo, boven verwachting heeft hij alles tot in de laatste puntjes op locatie afgerond met goede service en nazorg.
We kunnen met een gerust hart over Belmar zeggen: Top Bedrijf!

Nogmaals dank voor alles en niet te vergeten jullie kok die ons op zaterdag voorzien heeft van heerlijke gerechten.

Jesse en Marielle
 
Datum van review: 12 september 2016
Gepost door: Jesse en Marielle van `t Hof
Na een aantal prettige gesprekken met Ronald Boer (Belmar) en met de installateur van Belmar; Arie Erkelens hebben we besloten onze badkamer te laten vergroten door het combineren van de badkamer met de aangrenzende, niet meer in gebruik zijnde slaapkamer. Het is een hele klus geweest, maar het resultaat mag er zijn. Dit is onze tweede badkamer van Belmar/Erkelens, en ook de keuken is in het verleden door Belmar geleverd. Altijd prettige contacten gehad en er werd geleverd wat was beloofd.
 
Datum van review: 22 april 2016
Gepost door: Jan Broere
Wij zijn zeer tevreden over onze net opgeleverde badkamer.
Bij eerste gesprek meteen duidelijkheid gekregen over budget en mogelijkheden.
Alle afspraken zijn nagekomen en alles is binnen 2 weken gesloopt en weer
opgebouwd door echte vakmensen.
Complimenten.
Paul en Claudia
 
Datum van review: 31 maart 2016
Gepost door: Paul Remmig
Het nieuwe toilet bevalt ons uitstekend. Ook de verbouwing is goed verlopen, je zit een paar dagen in de rotzooi maar dan heb je ook wat! Belmar en Erwin bedankt voor het schitterende resultaat, prima adviezen en service.
 
Datum van review: 14 maart 2016
Gepost door: M. Wortelboer
Ik wil nog even zeggen dat we heel blij zijn dat we besloten hebben door jullie de keuken te laten ontwerpen, net als met onze badkamer zijn we er heel blij mee!
En wil je ook de monteur bedanken, die heeft zelfs foto's gestuurd omdat ik er niet bij kon zijn, kon ik toch zien hoe het werd!
 
Datum van review: 07 maart 2016
Gepost door: H Raar
We hadden het adres van Belmar van enthousiaste vrienden gekregen en zijn er direct heen gegaan om daar eens te gaan kijken voor een nieuwe keuken.

Vanaf het eerste gesprek met Arja de Groot was duidelijk dat je bij Belmar op je gemak en zonder gepush een prachtige keuken kan samenstellen. Er wordt heel erg meegedacht en tips gegeven hoe de keuken nog beter, mooier en soms zelfs goedkoper kan. Dat alles in alle rust en verspreidt over verschillende afspraken, zodat je in alle rust de aanschaf goed kan overdenken.

Vervolgens wordt alles dan ook nog exact volgens leverschema afgeleverd en door een geweldige monteur, Leo de Jager, vakkundig geplaatst. Eventuele probleempjes worden heel snel opgepakt en afgehandeld. Kortom, een geweldige allround service en voor iedereen die een keuken of badkamer zoekt een enorme aanrader! We zullen dat ook zeker niet onder banken of stoelen steken!

Fam. Van Wingerden
 
Datum van review: 22 februari 2016
Gepost door: J van Wingerden
Vandaag is mijn keuken afgemonteerd. Ik kan Belmar zeker aanbevelen. De service is super en ik ben ook erg blij met het eindresultaat!
Een aanrader!
 
Datum van review: 17 februari 2016
Gepost door: Ronald Verburg
14/01/2016
Keuken geworden zoals wij in gedachten hadden.

De aanloop naar het plaatsen van de keuken is plezierig verlopen, ons ontwerp werd van details en een prima prijs voorzien door verkoper Arja.
De monteur, Leo , confronteerden wij met het feit dat een wand scheef bleek te zijn na het verwijderen van de oude keuken, dit werd keurig opgelost. Er werd meegedacht over hoeveel apparaten er op een wandcontactdoos moesten komen, teveel, dus werd er een bijgeplaatst vanuit een andere groep.
Uiterst strak montagewerk oa. in de spoelkast.

Kortom wij zijn uiterst tevreden,
Familie Kok.
 
Datum van review: 26 januari 2016
Gepost door: W Kok

<< Start Vorige 1 2 3 4 Volgende Laaste >>

Pagina 1 van 4


Plaats een review - Vul onderstaand formulier in.
* Velden zijn verplicht.
Uw voornaam:*
Uw achternaam:*
Email Adres:*
Uw afbeelding:
Afbeelding mag niet grote zijn dan 2048x1536 px en 25000 kb
Dit mag ook 1 afbeelding van uw badkamer of keuken zijn.
Veiligheids-Code:
Verzend uw commentaar:*
Powered by RS Web Solutions


 

Belmar is CBW erkend

Keukenspecialist

Dekker Accessoires